Hvad kan en familieadvokat tilbyde?

family lawyerNår livet bliver svært og når der opstår akutte situationer i en familie, er det altid en trøst hvis man hurtigt kan få styr på tingene, før det udvikler sig endnu mere. Hvis der er behov for hjælp fra en ikke impliceret part, kan en familieadvokat ofte være det rigtige valg. En familieadvokat kan nemlig være med til at tage hånd om de juridiske dilemmaer der kan opstå. Dette kan for eksempel være i tilfælde af en skilsmisse, hvor der er en del juridiske dilemmaer der opstår. Man kan for eksempel have brug for at vide, om man hæfter for partnerens gæld hvis man skal skilles. Situationer som denne er nemlig rare at have styr på, inden den akutte situation opstår og man har brug for information.

Hvad er en familieadvokat?

En familieadvokat kan siges at være en advokat, som har en stor ekspertise og har specialiseret sig inden for spørgsmål, der relaterer til problemer med lovgivningen i sager omkring familier. Her kan en familieadvokat hjælpe med at løse juridiske spørgsmål eller konflikter som måtte opstå.

Hvordan vælger man den rigtige familieadvokat?

For at sikre sig at den information og rådgivning man får er korrekt, kan man udelukkende vælge en advokat, der er medlem af en landsdækkende forening, som for eksempel Danske Familieadvokater.

Hvornår kan der være brug for en familieadvokat?

Familieadvokater yder sædvanligvis rådgivning i sager, der omhandler følgende emner:
* Testamenter og deling af formuer
* Sager om hvor børn skal bo efter en skilsmisse

Der er ofte mange følelser involveret i disse sager, og derfor er det vigtigt at der vælges en advokat, som kan håndtere dette pres. Ofte vil det nemlig være tilfældet at de implicerede i sagen ikke er færdige med at se hinanden, når de forlader retten. Derfor er det vigtigt, at det kommer til at foregå på en objektiv og konstruktiv måde.

Add a Comment