Hvordan finder man den rigtige boligadvokat?

property lawyerNår man skal købe eller sælge en bolig, kan det være nødvendigt at alliere sig med en advokat, der kan bistå ved forskellige forhold, der angår boligen. Man kan blandt opnå råd og vejledning, der gør det nemmere at få solgt boligen til den bedste pris. Med dette indlæg forsøges det forklaret, hvad man skal undersøge, når man har bestemt sig for at finde en boligadvokat for at sikre sig, at man får fat i den rigtige.

Hvorfor alliere sig med en boligadvokat?

Det kan være en god idé at henvende sig til en boligadvokat, når man skal til at indgå en handel omkring en bolig. En boligadvokat har nemlig specialiseret sig inden for handel med boliger af forskellige typer, hvorved vedkommende må siges at have en stor ekspertise inden for boligmarkedet. Derudover har advokaten mulighed for at indskrive et advokatforbehold i købsaftalen, hvilket kan komme advokatens klient til gode senere.

Sådan vælges den rigtige boligadvokat

Da der findes et utal af advokater på markedet, er det nødvendigt at kunne skelne mellem dem, for at sikre at man får valgt den helt rigtige, der kan hjælpe en mest muligt. Først og fremmest kan det være en god idé at vælge en advokat, der er specialiseret inden for det område af boligmarkedet, som ens bolig hører ind under, da dette giver et godt udgangspunkt for det videre forløb. Ofte kan det betale sig at man vælger et større advokatfirma, da man så har mulighed for relativt hurtigt at få fat i en ny advokat fra firmaet, hvis man skifter mening og ønsker en anden advokat til at føre sin sag.

Mange fristes af at det som oftest er billigere at hyre en advokat, der ikke er specialist på boligområdet. Da alle advokater på et tidspunkt i løbet af deres uddannelse kommer til at beskæftige sig med boligområdet, fristes mange yderligere af at vælge en almindelig advokat. Man bør dog vælge en boligadvokat, da vedkommende er specialist inden for dette område. Dette kan nemlig komme en selv til gode i sidste ende, da lovgivningen inden for boligområdet ofte skifter.

Add a Comment